Helkroppsmassage stockholm thaimassage sundsvall

Att på ett öppet sätt veta friheten men samtidigt gränser. Jag har ju känt hur viktigt det är i mina små möten med dem jag tecknar och jag tycker det går bättre och bättre men jag får inspiration av dig att arbeta vidare med mitt egna sätt att närma mig. Det har tagit några dagar att processa allt, men det känns som att jag har landat. Och med vårt lilla samtal efteråt och där du berättade lite om skillnaden på att ge, få och att ta så känner jag att en kommande session med dig skulle kunna ge mig ytterligare en dimension. Vi hörs och ses!

Helkroppsmassage stockholm thaimassage sundsvall - Thai

Det finns influenser från Kina och Indien i thaimassage, och ofta ingår en kombination av akupressur och yogaliknande streching. . Jeg opplever den åpenhet og frihet du invierer til som ganske unik, samtidig som klare grenser faktisk er en forutsetning. helkroppsmassage stockholm thaimassage sundsvall helkroppsmassage stockholm thaimassage sundsvall

Helkroppsmassage stockholm thaimassage sundsvall - Unga Kåta Tjejer

Din session skapas så att den passar till dina behov och önskemål. Vi jobbar med energiflödet, med dina meridianer och chakror. Jag skapar trygga ramar för din session genom att följa principerna inom The Wheel of Consent. Du har möjlighet att släppa spänningar och blockeringar som hindrar dig från att låta din livskraft flöda.

Om helkroppsmassage stockholm thaimassage sundsvall

Visa alla inlägg av helkroppsmassage stockholm thaimassage sundsvall →

En Kommentar på “Helkroppsmassage stockholm thaimassage sundsvall”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Behövliga fält är markerade *